Optimizare SEO

Optimizare SEO Brasov

Indexarea site-ului tau de catre motoarele de cautare precum Google este vitala pentru rezultatele organice.

Cuvinte cheie

Cu ajutorul cuvintelor cheie potrivite, poti sa-ti optimizezi site-ul web pentru motoarele de cautare si sa atragi mai multi vizitatori calificati.

Titluri & Descrieri

Construim titlurile si descrierile meta dupa bunele practici SEO, efectuam o analiza amanuntina pentru cuvintele "short si long tail".

Continut

Dupa analiza SEO completa, incepem analizarea cuvintelor cheie pe care le folosim si inseram acestea in continutul site-ului.

Imagini / Video

Utilizarea unor denumiri de fisiere si tag-uri alt adecvate si comprimarea optima a imaginilor, poti imbunatati performanta site-ului si clasarile in Google.

Ce este optimizarea SEO?

Ce este Search Engine Optimization?

Optimizarea SEO reprezinta un proces esential in imbunatatirea vizibilitatii si pozitionarii paginilor web in rezultatele cautarii organice. O strategie SEO bine pusa la punct este cheia pentru a atrage trafic de calitate catre site-ul tau.

Optimizarea SEO este impartita in doua categorii principale: SEO on-page si SEO off-page. SEO on-page se concentreaza pe optimizarea elementelor de pe site-ul propriu pentru a imbunatati clasamentele si experienta utilizatorului, in timp ce SEO off-page se refera la actiunile desfasurate in afara site-ului pentru a creste pozitionarea in motorul de cautare, cum ar fi Google.

De ce ai nevoie de Optimizare SEO?

  • Optimizarea SEO este un pilon esential al strategiei de marketing digital a afacerii tale.
  • Prin optimizarea SEO, poti genera trafic, promova brandul tau si imbunatati experienta utilizatorului.
  • Serviciile de Optimizare SEO construiesc incredere in mod organic in jurul brandului tau.
  • SEO faciliteaza vizibilitatea, ceea ce poate influenta pozitiv procesul de vanzare, in functie de obiectivele tale.
  • SEO ofera rezultate pe termen lung, avand un ROI remarcabil.
    Intr-o lume digitala, brandurile au nevoie de SEO pentru a intelege si a ajunge la clienti in momentele cheie, fiind cea mai viabila si rentabila modalitate de a-ti consolida prezenta online.

Cele mai utilizate dispozitive

Trafic Mobil
72%
Trafic Desktop
25%
Trafic Tableta
3%

Cele mai populare motoare de cautare

Google
92%
Bing
5%
Yahoo
3%

De ce sa investesti in SEO?

Ranking mai bun

Paginile website-ului tau vor raspunde mult mai bine la cautarile efectuate de potentialii clienti si vor aparea mult mai des in SERPs (Search Engine Result Pages).

Autoritate mai buna

Optimizarea SEO functioneaza pe termen lung la fel ca brandul tau. Astfel, el va aparea frecvent in fata clientilor si vom creste vizibilitatea in search si increderea in brand.

Lead-uri & vanzari

Pe masura ce site-ul tau va aparea mai des in fata unei audiente largi, va deveni un vanzator tacut care va colecta lead-uri si va genera vanzari din cautarile facute in Google.

Maximizare ROI

SEO este poate cel mai bun canal din punct de vedere ROI si cost/venit pe termen lung. Stim acest lucru pentru ca am vazut beneficiile SEO aduse clientilor nostri.

Esti pregatit sa incepem?

Contacteaza-ne pentru un meeting live sau video in care vom discuta despre urmatorul tau proiect, sau completeaza formularul si afla o estimare de pret pentru noul tau site.

Dupa trimiterea formularului, te vom contacta in termen de maxim 24 de ore lucratoare.