Serviciile noastre

Cu ce te
putem ajuta

Fie ca esti la inceput de drum si ai nevoie de un website nou, sau doresti un rebranding la unul existent – ne adaptam la cerintele tale.

Site de prezentare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Magazin online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Optimizare SEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

01

Siteuri de prezentare

Peste 75% din traficul de internet se realizeaza pe telefoane mobile, astfel ne adaptam procesul de creare a site-urilor luand in vedere aceste aspecte.
Realizam site-uri moderne, eficiente si dotate cu toate modulele pentru a oferi vizitatorului o experienta de navigare cat mai placuta.
Construim site-uri optimizate, cu design responsvie (mobile first), ca potentialul utilizator sa aiba o experienta usoara si “curata”.

Abordarea noastra:

Fiecare proiect este unic, la fel ca afacerea ta. Ne specializam in crearea de solutii digitale specifice care sunt concepute pentru a va impinge KPI-urile peste asteptari.

Ce o sa obtineti:

Ne place sa cerem feedback, sa ne ascultam nevoile clientiilor si cel mai important – sa promitem mai putin, dar sa livram mai mult.

02

Magazine online

Competitia in mediul online este acerba, dar cu un design si functionalitati profesionale este usor sa iesi in evidenta si sa captezi increderea clientilor.

Construim magazine online pe diferite platforme precum GoMag, Shopify, WordPress si CS-Cart – ne adaptam recomandarile de platforme conform necesitatilor tale.​

Functii avansate

Oferim din start functii avansate tuturor magazinelor pentru a incepe de la un nivel mediu spre avansat.

03

Optimizare S.E.O.

Te ajutam sa-ti optimizezi corespunzator site-ul, magazinul online sau produsele.

Obtine mai mult trafic organic

Pasi optimizare SEO:

Optimizare SEO Brasov

Indexarea site-ului tau de catre motoarele de cautare precum Google este vitala pentru rezultatele organice.

Portofoliu,
site-uri de succes

Cu peste 100 de proiecte realizate, te invitam sa descoperi cateva exemple si povesti de succes din partea clientilor nostri.

Esti pregatit
sa incepem?

Contacteaza-ne pentru un meeting live sau video in care vom discuta despre urmatorul tau proiect, sau completeaza formularul si afla o estimare de pret pentru noul tau site.

Dupa trimiterea formularului, te vom contacta in termen de maxim 24 de ore lucratoare.